Kleurrijke jaren '30 woning

Overveen

Januari 2021
Interieuradvies hele woning incl. lichtplan en 2D-sfeerplattegronden
bouwbegeleiding | interieuradvies | kleurenpalet | lichtplan | meubels | woonaccessoires
projectbeschrijving

Dit jaren ‘30 huis in Overveen heeft een mega metamorfose ondergaan. Bijna onherkenbaar zelfs! Van een huis met o.a. een verouderde badkamer, keuken, donkere gordijnen en een rode vloerbedekking op de gehele bovenetage, naar een licht, modern en stijlvol huis.

Dit huis bevat veel eyecatchers zoals de zwarte trap met lichtspotjes in de muur, goud behang in het toilet en in de gang, een ligbad in de slaapkamer en een prachtige stalen ensuite in de woonkamer. Ook mixten we in dit huis nieuwe items met vintage gebruikten we veel kleurrijke elementen zoals de vloerkleden en vele andere accessoires.

Ook maakten we voor deze woning een lichtplan op maat. Door o.a. de spots in het plafond, het grote daklicht in de keuken en de mooie doorkijk met stalen kozijnen van de entree naar de keuken, heeft STYLISH WONEN een licht huis kunnen creëren met luxe en kleurrijke elementen.

arrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram