referenties

“Al enige tijd wilden we wat anders met de voorkamer, we misten wat kleur en de voor- en achterkamer voelden niet als één geheel. Sandra heeft ons geweldig geholpen, ze luisterde goed naar onze wensen en nam de bestaande situatie goed in zich op. Sandra weet met haar enthousiasme en haar kleurrijke stijl direct de energie te geven om er voor te gaan. Niet alleen advies voor de juiste kleuren maar ook juist voor de leuke details en meubels. Haar aanpak is fijn, zeer persoonlijk en met haar stylingadvies kun je direct aan de slag. Sandra heeft onze verwachtingen echt overtroffen met supermooie kleurcombinaties, waanzinnig mooi behang advies en verrassende en praktische tips.”

Selma Koedijk
Haarlem

“We zijn super tevreden met het ontwerp dat Sandra voor ons gemaakt heeft. Zij heeft een ontwerp gemaakt voor onze hele benedenverdieping, trappenhuis en slaapkamer. Sandra heeft ons geholpen met het maken van keuzes die wij zelf niet zouden kunnen bedenken, maar wel erg mooi vinden. Denk aan leuke behangetjes, dressoirs/sidetables, kunst, kleurcombinaties etc. Sandra is erg prettig in de communicatie en denkt graag mee in allerlei oplossingen. Daarnaast heeft ze veel connecties, waardoor je met de uitvoer van het ontwerp direct aan de slag kunt.”

Jeroen van Walsem & Charissa Wisse
Weesp

“Voor onze nieuwe horecazaak hebben we STYLISH WONEN gevraagd een interieurplan te maken. We hebben zeer prettig samengewerkt met Sandra en het resultaat mag er zijn! We krijgen veel complimenten over de uitstraling van onze zaak, het is origineel, gewaagd en prachtig geworden.”

Remko & Astrid
TORV Veenendaal

“Sandra van STYLISH WONEN is echt heel goed in wat ze doet – de woonkamer wordt een plaatje! Echt heerlijk voor mensen met een drukke business en gezin & die last hebben van keuzestress zoals ik.”

Mirjam Maris
Overveen

“Toen wij gingen verhuizen, namen wij onze meubels uit ons vorige huis mee. Die stonden helaas een stuk minder leuk in ons nieuwe huis en brachten totaal geen sfeer. Maar ik had echt geen idee waar ik moest beginnen. Eerst de muren verven, schilderijen aan de muur hangen of eerst een nieuwe bank uitzoeken? Ik wist het echt niet en dat resulteerde in o.a. een saaie woonkamer, met grote, witte, kale muren.

Toen kwam Sandra op ons pad en zei ons te kunnen helpen. Echt, beste investering ooit! Ons huis is van kil en koud naar warm en gezellig gegaan. We hebben nu mooie, geschilderde muren, gaaf behang en mooie gekleurde bloemen in gave vazen. En meubels die in ons huis en bij elkaar passen. Wij zijn zó blij met hoe gaaf onze woonkamer is geworden. Dank Sandra!”

Laurien Zuurbier
Overveen

“Wij zijn nog steeds elke dag blij met het resultaat van de restyling van onze twee kinderkamers en woonkamer! Sandra bracht met haar mooie & professionele plannen kleur en warmte in ons huis; zeker een verrijking voor onze witte muren! Ik heb de samenwerking met haar steeds als heel prettig ervaren! Ik zou Sandra zeker aanbevelen aan familie & vrienden!”

Kathi Mueller-Wienbergen
Amsterdam

“Sandra heeft ons strandhuisje omgetoverd tot een heerlijk Ibiza style beachhouse. Met veel smaak, goede ideeën en mooie details heeft ze een plek voor ons gecreëerd waar we ons helemaal thuis voelen.”

Juno
Amsterdam-Zuid

“Sandra heeft ons onwijs goed geholpen met een compleet interieuradvies, waarin onze smaak heel goed in mee is genomen. Van een moodboard met kleurenpalet, tot een lichtplan, plattegronden en creatieve elementen om de ruimtes in te richten. Dat plan konden we stap voor stap volgen, met als resultaat: een prachtig huis!”

Jet Wieske
Bussum

“Via Instagram ben ik bij STYLISH WONEN terecht gekomen. Liefde op het eerste gezicht qua kleurgebruik en materialen. Sandra neemt de tijd en heeft goed geluisterd naar onze wensen. Ook tussendoor heb ik mijn vragen kunnen stellen. Wij zijn dan ook super happy met het eindresultaat, thuiskomen voelt als een warm bad!”

Ilona Samallo
Hilversum

Zin om met Stylish Wonen jouw huis aan te pakken?

arrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram