WERKWIJZE

STYLISH WONEN maakt kleurrijke en stijlvolle interieurontwerpen. Met de juiste samenhang van kleur, meubels, accessoires en een op maat gemaakt lichtplan, creëren wij hét interieur dat aan jouw persoonlijke wensen voldoet.

Werkwijze

Wij bieden onderstaande werkzaamheden aan:

  • Kleuradvies
  • Stijl-en sfeerschets d.m.v. een moodboard
  • Een meubel- en accessoiresplan
  • 3D-visualisatie in Sketchup
  • Lichtplan
  • Aankoop materialen
  • Het afstylen van de ruimte(s)


Fases
STYLISH WONEN levert verschillende pakketten, zodat je zelf kunt kiezen op welke vlakken wij jou kunnen helpen. Dit kan gaan om een interieurplan voor een bepaalde ruimte, maar ook om een compleet interieuradvies voor je hele huis. 

Intake
Je kunt het mooist gestylde huis hebben, maar als er geen persoonlijke items in terugkomen of de stijl niet goed overeenkomt met jouw smaak, dan zullen we nooit jouw droomhuis kunnen ontwerpen. Daarom hebben we altijd eerst een kennismakingsgesprek en nemen we jouw wensen door. D.m.v. stijlmoodboards (welke wij meenemen), geef je aan welke sfeer het best bij je past en wat je wel en niet mooi vindt.

Concept
In deze fase gaan we aan de slag met het moodboard en het kleurenpalet. Het moodboard zal de sfeer en het gevoel weergeven dat we willen laten terugkomen in jouw interieur.

Terugkoppeling
Als we het moodboard en kleurenpalet bepaald hebben, volgt er een terugkoppelmoment. Graag horen we van jou of je je kunt vinden in de sfeer- en stijlschets dat wij voor jou bedacht hebben. Het kan zijn dat jou dit al voldoende richting geeft, maar uiteraard gaan wij ook graag verder voor jou aan de slag en kunnen we op zoek gaan naar de mooiste, passende materialen om jouw huis tot jouw droomhuis te maken.

Shoppings
Vind je het lastig om van jouw interieur een kloppend geheel te maken of heb je er gewoonweg geen tijd voor? STYLISH WONEN kan jou ook in dit proces geheel ontzorgen. Aan de hand van het moodboard gaan wij op zoek naar mooie items en zorgen er op die manier voor dat we het interieur ontwerpen waar jij je thuis voelt.

Inrichting & styling
Als je bijvoorbeeld nog gaat verbouwen, maar het lastig vindt bepaalde keuzes te maken, maken wij voor jou graag voor een 3D-visualisatie en een lichtplan in Sketchup. Hier zullen we laten zien waar je welk meubel het best kunt plaatsen en hoe we het mooiste lichtinval kunnen genereren. Als uiteindelijk alle materiaal,- meubels,- en kleurkeuzes gemaakt zijn, helpen we jou graag met het afstylen van jouw huis.

Restyling woonkamer
0%
Interieuradvies voor je hele huis
0%
Moodboard met kleurenpalet
0%
2D-Sfeer plattegrond
0%

“Sandra heeft ons onwijs goed geholpen met een compleet interieuradvies, waarin onze smaak heel goed in mee is genomen. Van een moodboard met kleurenpalet, tot een lichtplan, plattegronden en creatieve elementen om de ruimtes in te richten. Dat plan konden we stap voor stap volgen, met als resultaat: een prachtig huis!”

“Sandra heeft ons strandhuisje omgetoverd tot een heerlijk Ibiza style beachhouse. Met veel smaak, goede ideeën en mooie details heeft ze een plek voor ons gecreëerd waar we ons helemaal thuis voelen.”

“Wij zijn zo blij met het werk dat STYLISH WONEN voor ons verricht heeft. We wisten heel goed wat we mooi vonden, maar vonden het lastig er een geheel van te maken en dit is nu super goed gelukt. Ook kwam Sandra met creatieve ideeën waar we zelf anders nooit op waren gekomen!”

SOCIALS