werkwijze

Je kunt het zo groots maken als je zelf wilt; van alleen een kleuradvies tot een interieurplan op maat inclusief indelingen, een lichtplan en een uitgebreid meubel- en accessoiresplan. Ook zouden we je kunnen ontzorgen bij de aankoop van de items en de afstyling van de ruimte(s).
intake - concept - terugkoppeling - indeling - lichtplan - meubel- en accessoiresplan - kleuradvies - aankoop & styling

intake

Je kunt het mooist gestylde huis hebben, maar als er geen persoonlijke items in terugkomen of de stijl niet goed overeenkomt met jouw smaak, dan zullen we nooit jouw droomhuis kunnen ontwerpen. Daarom hebben we altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek en nemen we je wensen door. Nadat we jouw wensen hebben besproken en we de ruimte(s) hebben gezien, ontvang je van ons een offerte op maat.

lichtplan

Een goed lichtplan is cruciaal bij het creëren van de juiste sfeer in een ruimte. Middels een 2D-plattegrond kunnen we je helpen met de indeling, waarbij we je helpen met de basis- en sfeerverlichting in kaart te brengen.

meubel- en accessoiresplan

Vervolgens gaan we aan de slag met het meubel- en accessoiresplan. Aan de hand van het moodboard gaan wij op zoek naar mooie items welke ervoor zullen zorgen dat we het interieur ontwerpen waar jij je thuis voelt. Denk hierbij aan raamdecoratie, verlichting, meubels, accessoires, maar bv. ook advies voor vloeren en deuren.

kleuradvies

In het uitgebreide kleuradvies geven wij het advies welke muur in welke kleur te schilderen en zoeken we ook graag mooi behang uit voor een of meerdere ruimtes.

concept

In deze fase gaan we aan de slag met het moodboard en het kleurenpalet. Het moodboard zal de sfeer en het gevoel weergeven dat we willen laten terugkomen in jouw interieur.

terugkoppeling

Als we het moodboard en kleurenpalet bepaald hebben, volgt er een terugkoppelmoment. Graag horen we van jou of je je kunt vinden in de sfeer- en stijlschets dat wij voor jou bedacht hebben. Het kan zijn dat jou dit al voldoende richting geeft, maar uiteraard gaan wij ook graag verder voor jou aan de slag en kunnen we op zoek gaan naar de mooiste, passende materialen om jouw huis tot jouw droomhuis te maken.

indeling

Vind je het lastig te bepalen hoe je jouw interieur het best kunt indelen? Dan kun je ervoor kiezen het interieuradvies uit te breiden met een 2D-indelingsplattegrond of een 3D-visualisatie in Sketchup.

aankoop & styling

Als uiteindelijk alle materiaal,- meubels,- en kleurkeuzes gemaakt zijn, helpen we jou graag met de aankoop van de meubels en andere items. Ook kunnen we je helpen met het afstylen van jouw huis. We werken samen met verschillende winkels en merken en daar shoppen we graag de mooiste accessoires die jouw interieur echt helemaal afmaken.

Zin om met Stylish Wonen jouw huis aan te pakken?

De kosten voor een interieuradvies voor de gehele begane grond (hal, toilet, trappenhuis, woon-en eetkamer), ligt ongeveer tussen de €1.800,- & €2.500,- excl. BTW. Dit is afhankelijk van de grootte van de ruimtes en de samenstelling van het pakket.
* Wij rekenen reiskosten à €0,55 per kilometer als je buiten de regio Haarlem, Bloemendaal of Overveen woont.
Mocht je meer informatie willen of vragen hebben, stuur ons dan een bericht naar info@stylishwonen.com, dan ontvang je zo snel mogelijk een bericht van ons.
arrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram